zweiter-mai-1933.de

RSS | Comments RSS

Rädd för el

Comments (0) No Comments»
May 17, 2014 at 9:24 am

Jag har alltid tyckt att det är lite läskigt med el och Elcentral men nu när jag har flyttat och själv måste fixa sådana saker så känns det som att jag har lärt mig mer och då är jag inte alls lika rädd. Nu tycker jag att det är ganska så självklart hur man gör och det kanske är det som gör att det är mycket enklare, jag vet inte riktigt. Hur som helst så är jag ganska så nöjd över att jag lyckades komma över min rädsla. Det känns ju ofta som att man är rädd för saker för man vet inte riktigt hur de fungerar. Folk var ju rädda för åskan i mycket större utsträckning förr kan jag tänka mig, man visste ju inte vad det var och dessutom så trodde man väl att det var gudar som var arga på en.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>