zweiter-mai-1933.de

RSS | Comments RSS

Ta en del kurser

Comments (0) No Comments»
April 2, 2014 at 3:49 pm

När jag var lite fundersam på om jag kom ihåg allt som man lär sig om första hjälpen så gjorde jag så att jag kollade upp mastertrainingeducation.se . Där fick jag reda på de kurser de hade och det var väldigt bra för jag kände att jag behövde gå en sådan. För mig har det alltid varit väldigt viktigt att kunna första hjälpen. Jag tror att det är så för att jag har en pappa som faktiskt blev räddad av en person som kunde det. Det är väldigt fint tycker jag och jag är så glad att hon var på plats. Jag kände då att tänk om det var jag som var där och tänk om jag inte hade kunnat rädda honom, det skulle ju vara katastrof så jag tror helt enkelt att jag ska ta och försöka hålla den kunskapen så färsk i minnet som möjligt och då får man ju ta en hel del kurser tror jag.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>