zweiter-mai-1933.de

RSS | Comments RSS

Egentligen så gillar jag att bada

Comments (0) No Comments»
February 25, 2014 at 5:59 pm

Jag är ganska säker på att det är vanligt att vara rädd för vatten, i alla fall när det gäller djupa sjöar och hav, kanske inte ett glas vatten men jag tror inte att det finns någon som är rädd för det. Det kanske var så att det hände något otäckt i vattnet när jag var liten och jag har varit rädd sen dess, men sådant vet man ju ingenting om, det kan ju vara i princip vad som helst. Eftersom jag är så pass rädd för hav och sjöar så lät vi poolkungen bygga en pool hos oss. På det sättet kan jag ta ett dopp utan att bli livrädd, jag tycker inte alls att det är läskigt att bada i en pool som tur är. Det är ju bra för jag gillar ändå att bada, bara det inte är i havet eller i någon sjö.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>